Företagspresentation - BEWA  
 


BEWA Fastighets - och markkonsult
förmedlar alla typer av fastigheter - lantbruksegendomar, skogsfastigheter, gårdar, villor, fritidshus, hyres- och industrifastigheter och övriga fastigheter – i hela Sverige. Sedan juni 2005 förmedlas - i samarbete med framgångsrika turkiska företag – villor och ägarlägenheter på den Turkiska Rivieran i Antalya och Belek samt i Cesmeområdet vid den Adriatiska havskusten

BEWA Fastighets - och markkonsult erbjuder och utför även fastighets- och markjuridisk rådgivning, fastighetsvärderingar, fastighetsutredningar m m.

BEWA Fastighets - och markkonsult är ett obundet privat företag som sedan 1997 ägs och leds av Bengt Wallgren, civilingenjör/lantmätare (KTH 1971) och fastighetsmäklare (Högskolan i Malmö) med lång och bred erfarenhet inom fastighetsområdet från såväl privat som statlig tjänst. Bengt Wallgren är registrerad fastighetsmäklare och ledamot i Mäklarsamfundet.

Funderar Du på att sälja Din fastighet och söker en personlig och erfaren fastighetsmäklare med bred erfarenhet av hela fastighetsområdet kontakta mig för en första förutsättningslös diskussion.

 
 
Företagets adress är Mariedalsvägen 211, 439 34 ONSALA , tel/fax: 0300-60542 eller mobil: 070-640 46 68.
E-post:info@bewa.nu
Hemsidor: www.bewa.nu, www.belekegendom.se, www.cesmerealestate.se